Nemzetközi Autó, Motor és Tuning Show 2013 – a giga-szezonnyitó!

Újdonságok

Minden évben elérkezik az idő: itt a tavasz, az autókra felkerülnek az alufelnik, az utakat ellepik a motorosok… és ismét megnyitja kapuit hazánk legnagyobb évkezdő autós-motoros rendezvénye, az Autó, Motor és Tuning Show (AMTS)!;

A számos nagy múltú autós-motoros rendezvény összefogásának eredményeképpen 2013. március 22-24. között zajló szezonnyitó kiállítás, fesztivál és show idén még nagyobbra, látványosságokban pedig minden eddiginél magasabb szintre növekszik.

Kibővített területen és tematikával, rengeteg újdonságot és felejthetetlen élményeket kínál az immáron nyolc, önmagában is teljes értékű rendezvényt tömörítő giga-szezonnyitó. Az elmúlt évek vitathatatlanul legkomolyabb járműfesztiválja változatlanul kedvezményes jegyárak mellett, továbbra is egyetlen belépővel látogatható!

A nyolc rendezvény a Hungexpo öt csarnokában valamint udvarain, összesen 80.000 m2 kiállítási területen zajlik, melyen több, mint 1.000 kiállított jármű lesz megtekinthető. Hatalmas show mellett, a hazai és nemzetközi tuning és hifi élet legütősebb alkotásai, termékei és vállalkozásai, az autós világ újdonságai, egy igazi fesztiválhangulatú motoros kiállítás, két látványos autós-motoros bajnokság, valamint színvonalas kísérő rendezvények kerülnek bemutatásra!

A rendezvény három napja alatt folyamatos színpadi, beltéri valamint kültéri programok, bemutatók garantálnak kivételes szórakozást a család minden tagja számára!

Az évadnyitó show egyben a tavasz legnagyobb autó-motor-tuning és hifi találkozója is lesz, számos autó és motor a téli átépülés után itt mutatkozik be először a nagyközönség előtt. A találkozóra érkező autósok pedig több megmérettetésben is részt vehetnek kedvencükkel, értékes díjazás mellett!

Hogy pontosan milyen programok és látnivalók várhatók, a rendezvény weboldalán megtekinthető, a továbbiakban pedig érdemes követni a www.amts.hu híreit, hiszen a rendezvény kezdetéig folyamatosan kerülnek fel újdonságok, a már most is igen komoly felhozatal mellé!

Ne feledd tehát: több, mint 80.000 négyzetméteren, itthon eddig soha nem látott autó- és motorcsodákkal, és rengeteg exkluzív érdekességgel várunk szeretettel Téged, és minden autó- és motorimádót március 22-24. között Budapesten, a Hungexpo területén, idei évadnyitó rendezvényünkön!

Jöjjön el és látogassa meg a JVC standot, ahol a Hummer demó autóban a legújabb autóhifi és multimédia termékek mellett egy kerékpáros triál bemutatón ismerkedhetnek meg az extrém sport, Adixxion kamerával.

Ezen felül a kiállításon láthatják először a JVC új Full HD videókameráit, valamint a legújabb fej- és fülhallgatókat.
Legyen részese az élménynek, és látogassa meg a standon a JVC moziszobát, ahol bemutatjuk a DLA-X95 Full HD 4K felbontású projektort.”

További információk:
www.amts.hu
Budapest, 12.03.2013

Hifi Station Kft.
Autóhifi | A pavilon

Web: www.hififutar.hu
Cim: 1141 Budapest, Fogarasi út 198. / 1116 Budapest, Fehérvári út 120.
Tel: 06 1 4600 535, 06 1 4600 536, 06 209 31 31 61, 06 20 394 83 83